22 jaar geleden: Bart de Graaff wordt met BNN hoofdsponsor!

In de winter van 1997 stond NEC er net als dit seizoen zowel sportief als financieel niet goed voor. Tot ieders grote verrassing werd ineens Bart de Graaff met BNN uit de hoge hoed getoverd als nieuwe hoofdsponsor van ons cluppie.

De beelden dat Bart de Macarena danst met onze selectie, met ‘een geinig helikoptertje’ landt op de middenstip van het Heerenveen stadion om vol enthousiasme een feestje te bouwen met de meegereisde NEC-fans, de metamorfose met de boys van de HKN zullen jullie ongetwijfeld al vele malen hebben gezien.

Ondanks de dramatische tijden die we op dit moment met onze club beleven willen we samen met jullie toch graag even terugkijken naar 1997. Vandaag is het namelijk exact 22 jaar geleden dat Bart de Graaff met ‘zijn BNN’ werd gepresenteerd als hoofdsponsor bij NEC. Enkele jaren geleden werd er door Fox Sport als teruggeblikt op Barts periode bij NEC met de documentaire “De kleine Berlusconi”.

Ook bij De Trouwe Honden leven de nostalgische gevoelens nog regelmatig op. Daarom delen wij graag de beelden van Barts periode bij NEC, waarin Bart ons cluppie landelijke positieve aandacht wist te geven.

Kijk en geniet!

 

Wil je nog meer filmpjes zien?
Meer filmpjes van Bart de Graaff uit zijn periode bij NEC kun je hier vinden.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.