We zitten in een nieuw jasje!

Zoals je kunt zien is onze site aangepast en is de website helemaal 2018 proof gemaakt. We liepen op de achtergrond steeds vaker tegen wat technische beperkingen op dus een mooi moment om de boel aan te passen en meteen ook de website een frisse beurt te geven. Qua inhoud kun je gewoon verwachten van ons wat we altijd al deden: Onze mening geven over alles wat er speelt rond NEC.

Wat is er dan wel nieuw en anders? Allereerst de zwarte infoblokken aan de zijkant. Ons tweetblok, het wedstrijdoverzicht en de laatste forum reacties van het SV forum staan er wat strakker bij. Er zijn ook nieuwe blokken bijgekomen. Zo zie je ook een NEC nieuws blok, waarin we al het belangrijke NEC nieuws voor je verzamelen. Ook nieuw is het Histofacts blok. Als er een dag is waarop in het verleden iets belangrijks is gebeurd dan zie je dit blok verschijnen en herinneren we je aan mooie en minder mooie momenten die op dezelfde dag hebben plaatsgevonden. Ook zie je een blok met alle gespeelde wedstrijden die op de dezelfde dag gespeeld zijn in het verleden.

Alles is allemaal in een wat strakkere lay-out gegoten, met een nieuw menu en nieuwe wisselende foto’s in de topbanner. Kijk je DTH op je mobiel, dan zie alles er ook anders uit. Ook daar een mooie mobiele weergave en een handige rode button om direct naar de zwarte infoblokken te gaan.

DTH bedankt Sjef voor alle hulp!

Team DTH

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.