Vooraankondiging: de DTH Awards need you!

Na een jaar afwezigheid – wij konden het na de degradatie en alle ellende rondom de club vorig seizoen even niet meer aan – zijn ze gelukkig dit seizoen weer terug: de DTH Awards! U herinnert ze zich hopelijk nog wel. Een trofee zonder commercieel randje, zonder achterkamertjes politiek, zonder bijbedoelingen; een prijs voor excellentie geschonken vanuit een supportershart.

Maar dit seizoen, in een tijdperk van steeds verder strekkende interactiviteit en social media, willen we graag nog een stapje verder gaan. “Voor supporters, door supporters”, zo was onze oude leus. En al prijkt er tegenwoordig een ander motto op onze website, het sentiment beklijft. Waar voorheen de DTH redactie de voorselectie maakte van nominaties, daar willen we dit seizoen graag ook jullie suggesties meenemen in die schifting.

Daarom dus bij deze een oproep aan al onze volgers: heb je suggesties voor een nominatie in een van de Award categorien, stuur die alsjeblieft naar info@detrouwehonden.nl. Dan nemen wij die suggesties mee in de nominatiegesprekken. De Awards waarvoor je een persoon of groep kunt nomineren zijn de volgende:

– beste speler

– beste talent (onder de 23 jaar)

– mooiste doelpunt

– mooiste moment/herinnering

– naarste persoon/groep/gebeurtenis

– beste baas (bestuur, technische staf, etc)

– persoon of groep die iets goeds gedaan heeft voor de club en/of de supporters

Dus heb je een suggestie, stuur hem in naar info@detrouwehonden.nl en wie weet zie je jouw suggestie binnen enkele weken op onze site verschijnen wanneer de Award nominaties worden aangekondigd. Bedankt voor het meedenken!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.