Hebben we er nog zin in?

Hebben we er nog een beetje zin in mensen!? Hopelijk wel want maandagavond komt FC Oss op bezoek en mogen we weer met z’n allen naar het mooiste stadion dat er bestaat, dat ligt in het mooiste park en dat weer in de mooiste stad. Wat zijn we toch een mazzelpikken. En wat was het lekker weer afgelopen weekend. Lekker biertje erbij. Echt geweldig.

Tuurlijk, we kunnen ook wel een paar mindere puntjes bedenken waarvan we de consequenties het beste kunnen samenvatten als: Neeeeeeeeeeeeeeeeee, niet nog een jaar Jupiler League!

Maar, hoe hopeloos en uitzichtloos de situatie inmiddels ook is, dan is daar altijd nog de KNVB! Het laatste nieuws is dat de wedstrijd tegen Jong Ajax wordt overgespeeld. Een datum is er nog niet maar mogelijk wordt het 16 april. We beleven al een krankzinnig seizoen maar het kan dus nog gekker. Als je een trainer hebt die aanhanger is van de ‘Na├»eve School’, moet de redding wel ergens anders vandaan komen. Nou ja, redding, grote kans dat we ook in de rematch geheel volgens plan in de counter geslacht gaan worden.

Hoe dan ook, de wedstrijd tegen Oss is door dit gedoe zomaar weer heel belangrijk geworden. Inderdaad krankzinnig.

We zien je in De Goffert.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.