Git ie wel of git ie nie?

Git ie wel of git ie nie?! Wij zijn zo langzamerhand de kluts ook wel een beetje kwijt hoe het nu met de transfer van Anthony Limbombe zit!

Eigenlijk is het allemaal ook niet zo heel erg interessant wat Limbombe bij Brugge uitspookt maar aangezien ons cluppie kan rekenen op een fors bedrag bij een eventuele transfer houden wij samen met de penningmeester van de club de transferperikelen nauwlettend in de gaten! De Gelderlander meldt nu dat de transfer naar FC Nantes voor 7,8 miljoen euro niet door lijkt te gaan. Vorige maand stond Limbombe ook in de belangstelling van het Engelse Huddersfield Town dat 12 miljoen euro voor deze ex NEC’er over zou hebben.

Waarom het allemaal niet rond is gekomen weten wij ook niet maar hopen uiteraard dat Limbombe deze zomer alsnog zijn transfer mee pakt zodat er nog wat extra centen op Stadionplein 1 naar binnen rollen.

Voor Huddersfield Town (of een andere topclub met heel veel centen) hebben we nog wel een tip: Limbombe is razendsnel, heeft een uitstekende voorzet, is een echte voorbeeldprof en pakt altijd zijn goaltjes mee. En 12 miljoen euro’tjes is echt een prikkie voor deze topper. Kopen die jongen dus! ?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.