DTH Speuler van de Maand: December

Elke maand de beste speler kiezen, het leek zo’n goed idee. Er zouden toch altijd wel drie goede kandidaten zijn. Die dan in een spannende verkiezing uitmaakten wie met de eer zou gaan strijken. Hoe anders pakte het allemaal uit! We hoeven jullie natuurlijk niks te vertellen.

Het zijn, zeker de laatste maanden, niet de spelers met de briljante acties die kans maken op de uitverkiezing, maar de harde werkers. De mannen die in ieder geval alles geven. Zoals vorige maand Leroy Labylle. Na de nederlaag tegen FC Twente vertelde hij dat de motivatie bij veel van zijn medespelers ontbrak. Frustrerend voor hem en verbijsterend voor de supporters. We moeten er dan maar op hopen dat die motivatie de komende weken op de één of andere manier terugkeert, anders kunnen we de rest van het seizoen net zo goed schriftelijk af doen. En moge 2019 ons vervolgens een flink sportief wonder geven!

Maar goed, de show must go on, ook voor december 2018 wordt er een DTH Speuler van de Maand gekozen. Er zijn altijd lichtpuntjes, toch?

Alvast bedankt voor het stemmen. Er kan worden gestemd tot en met woensdag.

De wedstrijden van december:
-FC den Bosch – NEC 3-2 (Okita, Darri)
-NEC – MVV 0-1
-FC Twente – NEC 2-0

This poll is no longer accepting votes

DTH SvdM December
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.