De DTH Awards zijn weer terug!

De oplettende lezer heeft natuurlijk een paar weken geleden de vooraankondiging al gezien. Maar voor de onfortuinlijke enkeling die de kosmische voortekenen gemist heeft: de DTH Awards zijn weer terug! Vandaar ook de titel van dit stukje, dat de lading van deze hele eerste paragraaf al prima dekt en mij mijzelf doet afvragen waarom ik deze volslagen overbodige introductie überhaupt geschreven heb.

De DTH Awards behoeven dezer dagen immers geen uitleg meer. Hun reputatie is in Nijmegen en de wijde omtrek inmiddels uitgegroeid tot epische proporties. Een achteloze vermelding van hun komst is al voldoende om schone dames in katzwijm te doen vallen, om ruwe bolsters te ontpitten in een stortvloed van vreugdetranen, en om alles en iedereen dat NEC een warm hart toedraagt tot een explosie van extase te drijven. Het is waarlijk een klein wonder en een indrukwekkend vertoon van zelfbeheersing dat u nog altijd recht op uw stoel zit. Ik houd het al schrijvende al bijna niet droog.

Snel verder dus naar de kern van de zaak: wederom willen wij jullie allen vragen om in groten getale je stem uit te brengen op je favoriete kandidaat voor elk van de zeven prestigieuze publieksprijzen die er te verdienen zijn. De categoriën waarin gestemd kan worden zijn, naar goed gebruik:

Het Mooiste Hokkie, voor de maker van het fraaiste doelpunt van dit seizoen.

Het Beste Baasje, de trofee voor het beste bestuurslid, medewerker, of lid van de technische staf.

De Gouden Kennel, voor een persoon of groep die iets goeds gedaan heeft voor onze club.

De Roestige drol, voor de persoon of groep die zich dit seizoen van hun slechtste kant heeft laten zien.

De Kwispel prijs, die de schijnwerper zet op de mooiste gebeurtenis of herinnering van dit seizoen.

De Gouden Puppy, de prijs voor de meest talentvolle speler onder de 23 jaar.

De Gouden Hond, voor de beste speler van NEC in het Jupiler seizoen 2017/2018.

Elke drie of vier dagen zal er in april een nieuwe Award nominatie op onze site verschijnen voor jullie kritische blik en rechtvaardig oordeel. Klim dus in die virtuele potloden, klik je linker muisknop tot bloedens toe, en stem naar hartelust. Nodig de buren uit, waarom niet. Maak er een gezellig wijkfeest van. Als het kan voor de Eurovisie of het WK, dan zijn de DTH Awards al helemaal een uitgelezen excuus voor een massaal volksfeest. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd. En hoe meer waarde deze prijzen vertegenwoordigen. Want de DTH Awards zijn van jullie allemaal en zonder jullie stellen ze bitter weinig voor. Help dus wederom mee om ook dit jaar onze spelers, onze club, en iedereen die NEC ademt, even in het zonnetje te zetten. Bedankt voor jullie steun!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.