‘Doeluh’ naar Den Haag!

Zo, de eerste echte werkweek van 2018 zit er inmiddels bijna op. Onze nieuwe trainer ‘Pep’ is inmiddels geïnstalleerd en de eerste overwinning in de competitie staat in de boeken. Morgenavond wordt in Oss de inhaalwedstrijd gespeeld tegen de plaatstelijk FC. In onze mentale voorbereiding op deze uiterst vervelende maandagavond wedstrijd kwamen we een toch wel bijzondere commercial tegen. Onze ‘Doeluh’ wil namelijk naar Den Haag. Gelukkig niet om te gaan ballen bij de Hagenezen maar om (minimaal) 40.000 handtekeningen te overhandigen dat carnaval een nationale feestdag wordt.

Goed, dat Bavaria is ook niet ons bier. Maar Björn alias Sjefke Vaeren pleit er dus voor dat carnaval nationale feestdagen moeten worden en het de hardwerkende burgers geen vrije dagen meer gaat kosten. Wat ons betreft een mooi streven want een paar extra vrije dagen kan natuurlijk geen kwaad!

Wanneer ‘Doeluh’ 40.000 handtekeningen heeft komt het onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer. De commercial valt blijkbaar goed in de smaak in Nederland want na 2 dagen zijn er al meer dan 10.000 handtekening ingezameld.

Hoe realistisch de plannen allemaal zijn laten we maar even in het midden. Wil jij ook carnaval in Knotsenborg kunnen vieren zonder dat het je vrije dagen kost? Dan kun je via deze link de petitie tekenen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.