De week van… English please!

Zuur was ik na de nederlaag tegen PSV. Kansloos met 5-0 verliezen is ook niet leuk, maar hier viel gewoon meer te halen en dan is het jammer dat NEC net niet scherp genoeg voorin is om de vele kansen te verzilveren. Als er ooit een kans was om die troosteloze statistiek van nul keer gewonnen tegen PSV in Eindhoven naar de prullenbak te verwijzen was het nu wel. Hopelijk is die scherpte er tegen ADO wel weer en sturen we Fraser met z’n belchinees weer terug naar de Haagse afhaal zonder punten.

Waar ADO het hopelijk zonder punten gaat doen, moeten wij supporters het vanavond zonder munten doen. We moeten voortaan betalen met een kaartje. Uiteraard kan dat tegenwoordig niet zonder hippe Engelse termen en dus krijgen we nu te maken met “Cashless payment” van De Goffert “Hospitality & Events”. Dat schijnt dus beter te zijn voor de “efficiency” waardoor “targets” sneller behaald worden en de “service & handling” een “boost” zullen krijgen. We zullen het gaan zien. Waarschijnlijk zullen ze wel “creative” zijn en door middel van het schuiven van wat inhoudsmaatjes een “price increase” door gaan voeren. Veel “cash” geld meenemen is dus niet meer nodig, maar dat wil niet zeggen dat mijn knip nu een stuk dunner is geworden, want met dit nieuwe pasje en alle lidmaatschappen van de supportersverenigingen erbij heb ik nu het 7e NEC pasje.

Over supportersverenigingen gesproken: De HKN en NEC hebben het weer bijgelegd met elkaar en gaan weer samenwerken. Waarschijnlijk is er dit jaar geen huldiging met mogelijke stadionverboden, dus wie weet zal deze samenwerking nu lang gaan duren. In ieder geval zal er weer een HKN bus gaan rijden naar een aantal uitwedstrijden.

Wie trouwens een kaartje wil kopen voor die uitwedstrijden zal ook daar te maken krijgen met veranderingen. Er veranderd niet alleen van alles bij de horeca hospitality, maar ook het kaartsysteem ticketsysteem gaat op de schop. En ook daar moeten we even afwachten of het allemaal zo mooi en goed is, zoals beweerd wordt. Als je kijkt naar de nieuwe mogelijkheden klinkt het in ieder geval veelbelovend! Zo nog effe een bak nasi halen straks en dan al snel naar De Goffert. Trouwens, het Engelse woord “goal” hoor ik vanavond wel graag. Wel voor ons Eniesee dan.

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan