DTH rapport: ADO Den Haag thuis

Wauw, wauw, wauw! 4 f*cking 1!!! Wat een show, wat een spektakel. Bijna een non-stop show van 90 minuten met als uitsmijter de omhaal van Santos (die daarmee alweer zijn 5e treffer maakte). Het DTH rapport is lyrischer dan ooit. NEC is on fire. Het is gewoon een feit: we zijn het meest sexy team van de league, in ieder geval afgelopen weekend: we’re sexy and we know it! Weliswaar geen verslag – sorry – maar nog wel even dit stukkie tekst om na te genieten. #wigglewiggle

Hannes Halldórsson 7 Ég er kynþokkafullur og ég veit það! Dat is IJslands voor “I’m sexy and I know it” (als het goed is).
Rens van Eijden 9 Had het verdedigend meer dan prima op orde en bemoeide zich “dus” regelmatig met de aanval. Wat een zelfvertrouwen!
Wojciech Golla 8 Had verdedigend eigenlijk een makkie. Viel op door goede lange ballen op de vleugel- aanvallers. Dat kan hij dus ook!
Lucas Woudenberg 7 Deed z’n best en was goed bezig, maar viel gewoonweg wat minder op tussen al het fraais om zich heen.
Todd Kane 7 Zonder hem tekort te doen, maar de (onbewuste) trend is dat de vleugelverdedigers dezelfde beoordeling krijgen. Nu ook weer.
Gregor Breinburg 8 Ongelofelijk knap hoe hij zich de basis in heeft geknokt en nu de volgende stap zet: doorgroeien en ontwikkelen. Klasse!
Janio Bikel 7,5 Bewaakt de boel op het middenveld. Geen gekke dingen doen. Zo belangrijk.
Navarone Foor 8,5 Hij maakte iedereen gek. Z’n fans en z’n directe tegenstander. Net als bij Rens, wat een zelfvertrouwen!
Marcel Ritzmaier 8 Heeft z’n draai gevonden. Wisselt harde zakelijkheid goed af met risicovolle creativiteit. Brengt zo altijd wat extra’s.
Mihai Roman
Christian Santos 9 Toen we vorige week zeiden dat de beer uit Venezuela los was, wisten we nog niet dat dít eraan zat te komen. Nog maar weer eens een doelpunt én een 24 karaats Fallrückzieher! Spektakelstuk van de bovenste plank. Net als Gregor ontzettend knap hoe Christian zich heeft ontwikkeld. Wie heeft het nog over het vertrek van Sjoerd Ars? Houdt superspits Roman op de bank én gaat steeds beter spelen. Deed echt niets fout. Een staande ovatie!
Mohamed Rayhi
Anthony Limbombe 8 Had er zin in. Gooide alle shit van zich af en genoot zichtbaar van NEC en de Goffert. En wij weer van hem. Dit kan een heel mooi seizoen worden. Juist voor hem.
Joey Sleegers
Ernest Faber 8 Heeft van NEC in ongeveer een maand het meest sexy team van de league gemaakt. Goed voetbal, een hecht team, aanvallend creativiteit gekoppeld aan degelijk verdedigen. Wat een genot om naar te kijken! De uitdaging is om dit zo lang mogelijk vol te houden. Het zit in het DNA van NEC om zwakke teams of slecht draaiende teams een helpende hand toe te steken. Maar niet dit seizoen. Alsjeblieft, laat dit zo lang mogelijk voortduren! En het mooie is: we hebben er alle vertrouwen dat dit kan. Dit is pas het begin!
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.