Genieten in de Goffert: 4-0

Uitslag
4-0. En dat was eigenlijk nog te weinig. In de eerste helft was er nog iets van tegenstand, in de tweede helft was het team van Emmen niet meer dan 11 pionnen die in de weg stonden.

Toeschouwers
Volgens Gerry zaten er 9.038 toeschouwers en wie zijn wij om onze stadionspeaker tegen te spreken.

Hoogtepuntjes
-Limbombe of liever LimbombeR was vandaag niet te stoppen. Heerlijke wedstrijd van hem en terecht MOTM
-De sfeeractie van Legio was prima. Leuk die extra centjes voor een live uitzending, maar om 18.45 spelen is een ramp. Voor thuiswedstrijden al een probleem voor veel supporters om te halen, laat staan voor de uitsupporters! Slecht plan dus!
-De sfeer was geweldig vandaag, op alle tribunes. Heerlijk, zo mag het altijd.
-De gretigheid van het team, zelfs bij een 4-0 stand, bleven ze doorgaan. Je ziet ook meteen wat dat betekent voor de wisselwerking met het publiek.

Dieptepuntjes
-De rode kaart van Ars. Werkelijk niemand heeft iets gezien, dus oordelen of het terecht is, is op dit moment nog moeilijk. Je gaat hem wel missen als de rode kaart terecht blijkt en dat is niet fijn. Mocht rood terecht zijn geweest, dan is het natuurlijk wel superdom van Sjoerd. Mocht hij onterecht zijn geweest, dan is de scheids natuurlijk helemaal een lul.

Scheids
Tja, die rode kaart is niet fijn, maar verder heeft het gestuntel weinig invloed gehad op de uitslag. Behalve dan het vergeten van de voordeelregel en oh ja, het consequent fluiten (not). We zullen het er dit jaar mee moeten doen met dit soort koekenbakkers. Nee, die Kamphuis zullen we niet snel aanbevelen.

Tactiek
We zien tegenwoordig in één wedstrijd meer ballen van de flanken komen, dan vorig jaar in het hele seizoen. Het staat allemaal goed, de wissels zijn logisch, nee op de tactiek valt niet veel aan te merken.

Inzet
De gretigheid straalde vandaag van het veld af. Heerlijk dat dit team zo knokt. Inzet vandaag 10+!

Conclusie
Met de sfeer, de inzet van de spelers en bij vlagen het mooie spel, is dat jaartje  Jupiler League prima door te komen.

Kijk voor het “Rondje om” op de Facebookpagina van onze Rene van Spamwijk.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.