DTH Opinie: Mooie cijfers!

85% van het aantal supportersseizoenkaarten dat vorig jaar aan de man werd gebracht, is inmiddels weer verkocht. De business kaarten lopen nog wat achter met ongeveer 35%. Een prachtig percentage aan de supporterskant dat de kreet ‘clubliefde kent geen divisie’ alle eer aan doet.

Vandaag twitterden we wat overenthousiast dat er nog 400 kaarten verkocht moesten worden om weer aan het aantal seizoenkaarten te komen van afgelopen seizoen, maar inclusief business en exclusief business blijkt toch een verschil.

Laten deze cijfers voor de directie van NEC een extra stimulans zijn om ook die twijfelende sponsors over de streep te trekken, zodat niet de eerder genoemde 400, maar die benodigde 900 extra kaarten aan de man worden gebracht.

Na Moederdag zijn de zwartste scenario’s al voorbij gekomen. Met 2000 man in een lege en sfeerloze Goffert met een paar andere gekken naar een kloteteam kijken, maar hoewel het vertrouwen in spelers nog wat broos is, geeft het selfie van Leiwa wel vertrouwen dat er een goede groep staat met de juiste sfeer. En de ruim 5000 verkochte seizoenkaarten, die maken je toch een beetje trots. Geen kille en lege Goffert, maar met waarschijnlijk zo rond de 7000 bezoekers per wedstrijd een prima gevuld stadion. Heel langzaam krijgen we zo weer een klein beetje zin in het nieuwe seizoen en hopelijk ook meteen ons laatste jaartje jupiler league!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.