We gaan weer beginnen!

Eindelijk is het dan zover: morgen gaat het balletje weer rollen voor het echie. De wel bekende oefenpotjes in de regio en de jaarlijkse Open Dag zitten er weer op. Hoog tijd om dus even kort vooruit te blikken naar morgen.

NEC zal morgenavond (noodgedwongen) starten met een aantal wijzigingen in haar basiselftal ten opzichte van de oefenwedstrijd tegen Osasuna. Wat niemand zal verbazen is dat Kalle Johnsson morgenavond onder de lat zal starten. Door het wegvallen van Michel Breuer (hamstring) start Cmovs naast Rens van Eijden in het centrum van de verdediging. Op de backposities zullen Daan Bovenberg en Kevin Conboy spelen. Op het middenveld starten Palsson, Foor en Loen, die de nog steeds geblesseerde Ryan Koolwijk gaat vervangen. Søren Rieks is niet fit genoeg en zal worden vervangen door de 17-jarige (!) Cihat Celik. De overige aanvallers zijn Christoph Hemlein en natuurlijk onze nieuwste (top?) aanwinst Michael Higdon.

Ook voor de wedstrijd is er in het centrum van de stad en rondom het stadion al het een en ander te beleven. Om de sfeer rondom thuiswedstrijden te verbeteren heeft een groep supporters het initiatief genomen om morgen rond 15:00 uur in de Molenstraat bij Café De Tempelier te verzamelen, gezellig wat te drinken en bij te kletsen met je medesupporters om vervolgens gezamenlijk naar De Goffert te lopen. Meer informatie hierover kun je ook op Facebook vinden via deze link.

Net als vorig seizoen is de Supportersvereniging ook weer aanwezig met het SV-plein. Voor de wedstrijd zal er een DJ muziek draaien en wordt Ryan Koolwijk geïnterviewd. Na de wedstrijd is het plein ook geopend en zal ongeveer drie kwartier na het laatste fluitsignaal de helft van de selectie het SV-plein bezoeken om nog een biertje (hopelijk zelfs meerdere biertjes) op de overwinning te drinken.

Laten we er morgen met z’n allen voor zorgen dat het een mooie middag/avond wordt waarbij de drie punten in Nijmegen blijven. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er zin in! Tot morgen. COME ON NEC!

NEC-FCTwente-33

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.