NEC-kenner 2013 quiz

Op 15 november, precies op de dag dat onze club 113 jaar bestaat, organiseert stichting De Bloedkuul in samenwerking met NEC de grote” NEC-kenner 2013 quiz”. Een avond waarin de geschiedenis van de club op een luchtige manier voorbij zal komen in beelden, geluiden en voorwerpen.

In groepen van 2/3 personen zullen op een pubquiz achtige wijze vragen beantwoord worden en uiteindelijk zal één groepje over blijven dat zich een jaar lang NEC-kenner mag noemen. Er zullen ook “prominenten” teams meedoen, zoals teams van NEC zelf, oud-spelers, journalisten en de investeerders.  De presentatie zal in handen zijn van Jochem van Gelder.

Iedere NEC supporter is van harte welkom. Willen jullie als groep meedoen kom dan op 15 november om 19.30 uur en meld je aan. Nog fijner voor de organisatie zou het zijn als je de groep vooraf via mail aanmeldt via info@bloedkuul.nl. Ben je alleen dan ben je uiteraard ook welkom. Eventueel kunnen we ter plekke kijken of er nog een team samengesteld kan worden met anderen. Teams van meer dan 4 personen zijn niet mogelijk, dan wordt er gesplitst.  Zet 15 november dus even in je agenda. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de Jupiler lounge.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.