Leen Looyen niet naar NEC!

De laatste dagen is hét gespreksonderwerp van de dag: Wie gaat Alex Pastoor opvolgen? Of hij er daadwerkelijk op stond zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen, maar één man kunnen we in ieder geval van het lijstje van Edo Ophof wegstrepen: niemand minder dan … Leen Looyen!

Menig (nieuwe) supporter zal in de stress schieten bij de gedachte dat Leen misschien wel weer terug komt bij ons cluppie terwijl sommige oudere supporters hem misschien wel als de ideale man zien om ons elftal weer op de rit te krijgen. Waar Looyen ons vorige week al wist te verrassen door bondscoach te worden van Tuvalu, komt Leen vandaag met een nieuwe verrassing uit de hoge hoed: hij gaat aan de slag bij de Jonker Boys! Wij zien het jullie denken. Is dat niet dat cluppie van de TBS-instelling dat al haar wedstrijden in de Pompekliniek speelt? Inderdaad, daar gaat Leen dit seizoen als trainer aan de slag. In de 5e klasse.

Mocht Leen zich weten te kwalificeren voor het wereldkampioenschap of kampioen worden met de Jonker Boys dan zijn jullie de eersten die het van ons horen.

Gewoon omdat het van die mooie oude beelden zijn: Leen Looyen houdt NEC in het seizoen 1996/1997 in de Eredivisie! Check ook even vanaf 9 minuten en 22 seconde.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.