DTH opinie: Ziek!

De sfeer bij NEC is blijkbaar zo verziekt, dat werkelijk iedere gebeurtenis bij de club in twijfel wordt getrokken. Vandaag werd door de club bekend gemaakt dat Carlos op doktersadvies een stap terug moet doen en dat Edo Ophof zijn taken tijdelijk gaat overnemen. Op de sociale media hebben velen hun conclusie al getrokken: Dit is onderdeel van de paleisrevolutie binnen de club. Immers, Ophof werd reeds genoemd als kandidaat om de taken van Aalbers over te gaan nemen in de toekomst. Dit hele verhaal over een stapje terug doen is daarom niet meer dan een smoes.

Ik kan en wil dit niet geloven. Het zou tegen alle normen indruisen als een machtswisseling genomen zou worden met een verhaal over de mentale en/of fysieke gesteldheid van Aalbers. Dan waren er wel betere smoesjes te verzinnen, zoals het bekende “verschil in inzicht” of “niet op één lijn zitten”. Het zou ook absoluut verwerpelijk zijn als de club het op deze manier zou spelen. Bij NEC doen ze echt niet alles op de juiste manier, maar zo zullen ze het niet doen.

Daarom passen tot slot eigenlijk maar twee belangrijke opmerkingen. Als eerste Carlos beterschap, hopelijk ben je snel weer de oude! Als tweede; Edo heel veel succes de komende drukke tijd richting transferdeadline.

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.