NEC wint in Duitsland: 0-4

Hoewel de club op de supportersavond beterschap had beloofd, ging het toch weer mis met de communicatie bij NEC. Slechts twee uur voor aanvang werd bekend gemaakt dat NEC een wedstrijd zou spelen tegen TUB Bocholt, een club die speelt op het zesde niveau in Duitsland. En met een uur reistijd vanuit Nijmegen was het dus haast onmogelijk om deze wedstrijd te bezoeken. Het speerpuntje communicatie kan dus nog wat bijgeslepen worden.

De wedstrijd zelf kende een opvallende basiself, want Ten Voorde had de voorkeur gekregen boven Platje. NEC was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar gaf ook enkele kansen weg die een tegengoal op hadden kunnen leveren. Voor rust was George de beste man. Hij maakte ook de enige goal voor de thee bier und bratwursten.

In de tweede helft scoorde Nick van der Velden de 0-2. Pastoor wisselde vervolgens Ten Voorde, Rieks en opvallend genoeg ook Koolwijk. In het veld kwamen Tutuarima, Roorda en Platje. De laatste twee scoorden allebei. Roorda de 0-3 en Platje zorgde met een zeer fraaie treffer voor de 0-4 eindstand.

Wie graag meer informatie wil lezen over deze wedstrijd kan terecht op twitter/facebook voor het liveverslag. Via deze weg bedanken De Trouwe Honden Arjan voor de informatie vanuit Duitsland.