NEC, schaam je kapot!

De wedstrijd is op het moment van schrijven nog niet eens gespeeld, maar een bikkel die het uithoudingsvermogen heeft om daarop te wachten. Voor diegenen die het geluk hadden om vandaag iets belangrijkers te doen te hebben dan de wedstrijd kijken, NEC verliest. Op dit moment met 1-6, wellicht dat er nog wat bij komt maar wat zal het.

Waar vorige week NEC nog een prima pot tegen Heerenveen op de mat legde, daar was het vandaag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen echt huilen met de pet op. Hebben we ooit een slechtere eerste helft van NEC gezien? Wellicht wel, maar deze jongen kan het zich in elk geval niet herinneren met zijn 35 jaren onder de riem. De lamballerigheid en ongezouten slapheid straalde er bij het gros van onze jongens vanaf. Het weer, zegt u? Speelde Ajax met koelpakjes soms? Prut-excuses, het was gewoon 3x niks, nada, noppes.

Effe de stats: Conboy erin voor Amieux, de rest was hetzelfde. In de tweede helft mochten George, Rieks en Nuytinck (de goal van NEC kwam van zijn hoofd) ook mee doen, maar veel eer was er toen al niet meer te halen. NEC, schaam je heel diep, wij gaan onze tijd maar weer even beter besteden. Deze wedstrijd verdient geen nabeschouwing. Wat een ellende, je zou de spelers verdomme iedere persoon in het stadion de toegangskaarten terug moeten laten betalen uit eigen zak, inclusief een welgemeend excuus. Dat was het verslag, wellicht dat er nog een ZZWH volgt, al kan ik me nauwelijks voorstellen dat daar nog fut voor is. Volgende week beter? Ongetwijfeld, want slechter kan gewoon echt niet.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.