Leen Looijen presents…

Dinsdag 15 mei rond een uurtje of acht is het zover. Dan zal het boek van Leen Looijen “Van verliezen leer je winnen” officieel gepresenteerd worden in de Gaanderij van het Goffertstadion. De avond zal aan elkaar gebabbeld worden door Fons de Poel, die in een soort talkshow setting verschillende mensen aan het woord laat over onze Leen. Gasten zijn onder andere Jan Peters, Jan van Deinsen, Bjorn van der Doelen, Sije Visser, Ron de Groot en Hans van Delft.

Ook Supporters zijn welkom om de presentatie van Leen’s boek te komen bekijken. Wie alvast wat sneak previews wil zien uit het boek, moet even @Leen_looijen toevoegen op zijn/haar twitteraccount, want ja ja ook Leen zit op twitter en hij heeft inmiddels al bijna 30 quotes uit zijn boek geplaatst!

De vaste verkoopprijs in de winkel  bedraagt € 18,95, maar voor deze avond geldt een eenmalige reductie en dan krijg je er ook nog een handtekening bij als je geluk hebt! Een deel van de opbrengst van het boek, dat geschreven is door Bert Nederlof, gaat naar de voetbalschool van NEC.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.