DTH opinie: Op naar een nieuw record!

Als het vandaag allemaal loopt zoals het moet lopen, dan gaat de uitwedstrijd in Almelo cruciaal worden. Niet onwaarschijnlijk dat dan ook het uitvak vol zal zitten. Dat is niet alleen goed voor onze mannen, maar ook goed voor mensen die kicken op statistieken en records.

Een vol uitvak zal namelijk betekenen dat we het hoogste bezoekersgemiddelde bij uitwedstrijden in de competitie gaan halen van de afgelopen 5 seizoenen. Meer dus dan in het jaar dat we europees haalden en de tweede competitiehelft niet verloren. Waarschijnlijk zullen we daarom ook nog wel langer dan 5 jaar terug moeten om een hoger uitsupportersgemiddelde te zien, maar van de seizoen daarvoor zijn bij NEC geen exacte gegevens bekend.

De oorzaak zal niet liggen bij de sportieve prestaties. Waarschijnlijk is het vervoersregime de grootste oorzaak. Voor wie het nog niet wist: NEC supporters hebben volgend jaar (wel nog even afwachten wat Zwolle gaat doen) nog maar 1 verplichte buscombi. Alle andere wedstrijden zijn met de auto te bezoeken. Vaak wel middels een autocombi, maar ook die zijn steeds beter te doen. Koop dus je kaart en ga mee naar Almelo. Pakt NEC geen record en prijzen, dan kunnen wij NEC supporters dat doen!

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.