Big brother is watching you

In het kader van verzin weer eens iets nieuws in de categorie zinloze maatregelen komt NEC nu met: cameratoezicht bij het instappen in de bus.

Na de pasjescontrole en visitatie dus de camera. Je vraagt je bijna af wanneer ze komen met inwendig onderzoek en irisscans. Het enige voordeel dat ze hebben is dat ze een extra database hebben van alle 700 fans. Adres en pasfoto is zeker niet genoeg. Dat ze daarmee inbreuk doen op de privacy van de supporters, maakt kennelijk niks meer uit.

Er staan al camera’s zat rond en in het stadion, dus als iemand iets doet is hij er gegarandeerd bij. Daar hoeft NEC ook echt niet voor te filmen. Ik denk dat de hoodies en sjaaltjes deze editie populair zullen zijn. Mocht NEC echt mensen dwingen om sjaaltjes af te doen, zodat onze gezichten, als waren we ware criminelen, goed gefilmd kunnen worden dan is dat voor mij de spreekwoordelijke druppel en draai ik om. Dan ga ik liever naar de kroeg waar ik gewoon supporter kan zijn. De derby moet vreedzaam verlopen? Maak van de weg er naar toe dan ook geen warzone!

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.