Vloet heeft zich geërgerd en Nuytinck baalt

Gisteravond kreeg ons cluppie met 5-1 op de broek tegen ADO Den Haag.

Bram Nuytinck tegenover Omroep Gelderland: "Ik baal hier gewoon ontzettend van, want we hadden hier gewoon een goede stap kunnen zetten met drie punten. We hebben het verkloot voor onszelf, we geven in vijf minuten twee goals weg. Dat mag totaal niet, ongelooflijk dat het gebeurt. Dit is gewoon zonde. Het wordt 5-1, maar ik vind dat we in de eerste helft nog wel redelijk voetbalden. De tweede helft was daar niks meer van terug te zien. Dan wordt het heel moeilijk als dat niet lukt."

Ook Wiljan Vloet had tegenover Omroep Gelderland duidelijk de balen van de forse nederlaag. "Natuurlijk heb ik me geërgerd. In tien minuten na de rust geven we het weg. Je moet voor voetbal je hoofd en je benen in orde hebben, maar ook je hart. We hadden veel meer passie moeten tonen en realistischer moeten zijn. Dan gaan we rond onze zestien hakjes geven. Ja, dat kan niet."

Brabander Vloet gaat dit weekend in ieder geval niet meer aan de carnaval. "Wat interesseert mij op dit moment carnaval, toch helemaal niets."

Wij gaan vanavond in ieder geval maar weer aan de carnaval om moed in te drinken voor volgende week tegen PSV.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.