Trainersstaf is rond: Anton komt, Patrick vertrekt

Wij schreven het al eerder maar nu is het definitief: Patrick Kluivert vertrekt bij ons cluppie! De spitsentrainer gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging, zo liet hij de clubleiding weten. Hij wil als zelfstandig trainer aan de slag gaan en een functie als assistent in Nijmegen heeft niet langer zijn voorkeur. Dat meldt de Gelderlander. In augustus vorig jaar begon de oud-international zijn carrière als assistent van Wiljan Vloet. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal was dit seizoen als spitsentrainer mede verantwoordelijk voor het succes van Björn Vleminckx.

NEC heeft nu echter wel al de trainersstaf voor komend seizoen rond. Patrick Kluivert vertrekt dus maar zijn collega’s, Jack de Gier en Anton Janssen blijven wel in de technische staf. De Gier heeft voor een seizoen bijgetekend in Nijmegen, Janssen, nu nog stagiair, krijgt een dienstverband van twintig uur.

Onze nieuwe trainer Pastoor had al Ron de Groot en keeperstrainer Wilfried Brookhuis als assistenten. Daar komen dus De Gier en Janssen bij. Janssen wordt na dit seizoen hoofdtrainer van amateurclub Gemert en combineert die functie met werkzaamheden bij NEC. De Gier had dit seizoen Jong NEC onder zijn hoede. Dat blijft hij doen.

Wij bedanken Patrick voor zijn inzet en wensen Anton veel succes!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.