Theo van Benthum en zijn mannen zijn een subtopper!

We hebben hem met z’n allen al regelmatig vervloekt: de heilige grasmat van De Goffert die er de laatste jaren tot ergernis van menig trainer regelmatig niet al te best heeft bij gelegen. Op de vierde dag van het nieuwe jaar is er zowaar goed nieuws te melden over het veld van ons stadion. De officiële website weet namelijk te melden dat Theo van Benthum en zijn mannen de laatste tijd zo hard hun best hebben gedaan, dat de grasmat van De Goffert in de veldentest van het seizoen 2010-2011 op een fraaie vijfde plaats staat. Hulde dus voor Theo en zijn mannen, aangezien we vorig seizoen net boven de rode streep op de veertiende plaats eindigden!

Na elke uitwedstrijd sturen de aanvoerders een rapportcijfer over de grasmat van de gastheer naar oud NEC’er en VVCS voorzitter Danny Hesp. Hieruit is nu dus gebleken dat PSV, AZ, Feyenoord en NAC de beste velden van de Nederlandse competitie hebben. De allerberoerdste velden zijn (uiteraard!) de kunstgrasvelden van Excelsior en Heracles, gevolgd door de knollentuin in Doetinchem.

Wiljan Vloet kan na de winterstop de grasmat in ieder geval niet meer de schuld geven dat er geen mooi combinatievoetbal meer in ons stadion mogelijk is.

Wij willen dan ook bij deze met Theo afspreken dat, wanneer NEC ‘veldenkampioen 2010-2011’ wordt, het eerste biertje voor Theo op het eindfeest van de SV in mei voor onze rekening is. Hopelijk tot proost!


Hulde voor Theo en zijn mannen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.