Schöne open voor vertrek, maar nog geen concrete belangstelling

Niet heel erg verrassend zinspeelt Lasse Schöne steeds meer op een vertrek uit Nijmegen. Ook NEC is niet rouwig als het op een transfer aankomt, mits de juiste prijs betaald wordt. Die prijs zou volgens diverse bronnen rond de één miljoen euro liggen.

Maar hoewel er belangstelling voor de Deense international is, is er nog geen concrete kandidaat. Feyenoord blijft een belangrijke gegadigde, maar is sterk afhankelijk van transfers van eigen spelers, voordat het geld uit kan gaan geven. Schöne zou naar verluid een vervanger van Wijnaldum (in de belangstelling van FC Twente en PSV) of Fer (mogelijk naar FC Twente) kunnen zijn.

Maar voorlopig blijft het alleen bij geruchten. Zaakwaarnemer Rob Groener tegenover vi.nl: ‘Er is steeds meer interesse voor Lasse, maar van Feyenoord hebben wij tot op heden nog niets gehoord. In algemeenheid is het zo dat Lasse deze zomer open staat voor een vertrek uit Nijmegen, maar of Feyenoord een optie voor hem is, is nog onduidelijk.’

Aangezien NEC min of meer in hetzelfde schuitje als Feyenoord zit (er moet eerst geld binnen komen voordat er iets uitgegeven kan worden) en een vervanger van Schöne dus pas stap 3 is het hele proces is, zou het verhaal nog wel eens tot ver in de zomer kunnen doorlopen….

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.