Miss Rondje Om, ronde 1: Schots en Scottish

Uiteindelijk werd het toch nog een best aardig seizoen. Het zou wat overdreven zijn een huldiging op de Goffertwei te organiseren voor de topscorerstitel, maar de unieke prestatie van Bjorn Vleminckx werd in de laatste thuiswedstrijd uitgebreid gevierd. Het was niet meer dan wat de man van meer dan 3 miljoen verdiende. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de jaargang 2010-2011 verder kraak noch smaak had. Het wekelijkse Rondje om was voor veel volgers van onze club dan ook regelmatig het hoogtepunt van het weekend. Reden voor de makers om er toch nog maar een seizoen aan vast te knopen.

Komt bij dat we in deze tijden van auteursrechten steeds meer afhankelijk zijn van onze eigen kiekjes. En omdat we het dus graag goed willen doen, vragen we wederom jullie hulp. Aan jullie om te beoordelen welke foto’s afgelopen het best gelukt zijn. Met als spelelement dat we uiteindelijk één foto over willen houden die we als richtlijn kunnen gebruiken voor komend seizoen. In de hoop dat ze dan nóg beter zullen lukken. Nou zullen er ongetwijfeld cynici zijn die ons er op gaan wijzen dat alle foto’s een dame in het middelpunt hebben en dat dit wel erg toevallig is. Het zij zo.

De komende dagen mogen jullie in 4 rondes beslissen welke 4 foto’s aan de finale gaan deelnemen.

20 juni: ronde 1, Schots en Scottish
22 juni: ronde 2, De Open Dag
24 juni: ronde 3, Alverna-Ajax
26 juni: ronde 4, Twee tegen één
28 juni: finale!

We trappen af met de eerste ronde:

Schots en Scottish

Het was al vroeg raak afgelopen seizoen. Eén van onze beste foto’s schoten toen we nog nauwelijks uit de zomerslaap ontwaakt waren, namelijk op de inmiddels niet meer zo traditionele opening van het seizoen tegen de amateurtak der rood-zwart-groenen. NEC tegen NEC dus, waarmee we gelijk zeker weten dat deze roodharige een NEC fan is.

 

En waar de eerste vrouw met haar rode haar en imposante features veel weg heeft van een Schotse, daar is de volgende een echte! Helemaal overgekomen uit Edinburgh om haar favoriete clubje samen met zo’n 50 metgezellen te zien ballen tegen NEC. En dat alles in het nietige Herpen. De scheef staande zonnebril doet vermoeden dat mevrouw het naar goed Schots gebruik niet helemaal droog heeft gehouden, maar de prachtige glimlach maakt alles goed.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.