Ook nog steeds interesse uit Engeland voor Vleminckx

Carlos Aalbers laat vandaag aan Voetbal International weten dat Club Brugge niet de enige ploeg is die interesse heeft in Vleminckx. Wel zijn de Belgen tot dusverre de enige partij die concreet lijkt te zijn met de onderhandelingen.

"Het klopt dat Club Brugge naar Björn heeft geïnformeerd", zegt Aalbers. "Ze hebben het officieel bij ons kenbaar gemaakt, maar ons standpunt blijft hetzelfde als in de winterstop. We hanteren een bepaalde ondergrens. Als een club aan de prijs voor Björn kan en wil voldoen, dan staan wij daar open voor. NEC blijft een opleidingsclub. Spelers kunnen zich bij ons doorontwikkelen, om vervolgens een stap vooruit te maken Als club kunnen wij daar dan weer financieel van profiteren."

Zo is er vanuit Engeland ook interesse voor de topscorer. Hierbij moet dan vooral gedacht worden aan teams uit de lagere regionen van de Premier League. Zolang deze clubs echter nog geen zekerheid hebben over lijfsbehoud, worden nog geen concrete aanbiedingen gedaan. "Maar het zegt genoeg dat hij door veel clubs wordt gevolgd. Met nog zes speelrondes te gaan, pronkt zijn naam nog bovenaan de topscorerslijst. Dat wekt belangstelling, maar daarnaast is hij ook voetballend aan een sterk seizoen bezig", aldus Carlos.

In andere media, zoals het eerder door ons aangehaalde HLN, duikt het bedrag van 3,5 miljoen op als ondergrens. Dit wordt door Aalbers dus tot dusverre echter niet bevestigd of ontkend.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.