Club Brugge stap dichter bij overgang Vleminckx

Volgend Het Laatste Nieuws (zeg maar de Belgische versie van het Algemeen Dagblad) lijkt de overstap van Vleminckx naar Club Brugge weer een stuk dichterbij gekomen. De krant meldt dat NEC, nadat een eerder bod van Brugge van de hand gewezen was, inmiddels akkoord gegaan is met een verbeterd bod van 3,5 miljoen euro.

Dit betekent dat Club Brugge nu met de speler zelf mag onderhandelen over een mogelijke overgang. De eerste gesprekken zijn inmiddels achter de rug. Vleminckx staat in ieder geval niet afwijzend tegen een overgang: "Het was een heel leerrijk en positief gesprek. Zij hebben me uitgelegd welke richting ze uitwillen met de club en wat ze van mij verwachten. Ik kon me honderd procent vinden in dat verhaal."

Wel houdt Björn nog een slag om de arm. "Ik neem de tijd om goed na te denken. Ik ben 25 jaar en sta voor een belangrijke keuze. Ik wil de goede beslissing nemen. Alles moet juist zijn: sportief, financieel en familiaal. Ik kan wel zeggen dat ik een goed gevoel heb bij Brugge. Dit is zeker een optie en dus gaan we zeker verder praten. Het zou zeker een stap vooruit zijn."

We houden jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.