Niet Jasper maar Dennis naar Amsterdam?

Het spelletje is inmiddels begonnen. Stekelenburg zit inmiddels in Rome, Ajax wil Cillessen en Cillessen wil ook wel naar Amsterdam. Dat Jasper de laatste dagen een hot item in de media is zal jullie vast niet zijn ontgaan. Vandaag weet Omroep Gelderland te melden dat NEC een bod van 1,7 miljoen euro op Jasper heeft geweigerd. NEC zou naar verluidt zes miljoen euro voor Jasper willen ontvangen.

Carlos Aalbers op Omroep Gelderland: Wij vinden dat geen serieus bod. "Het is een jonge keeper van pas 22 jaar die zich razendsnel heeft ontwikkeld. Bovendien ligt hij nog drie jaar onder contract. Dit is meer een bod voor een keeper die nog maar een jaar vastligt. Jasper heeft veel potentieel en er zijn daarna doorverkoopmogelijkheden. Als Ajax niet met een beter bod komt, keept Jasper maandag gewoon bij ons tegen Excelsior."

Wij zijn het uiteraard met Carlos eens dat Jasper veel meer waard is dan de 1,7 miljoen die Ajax op tafel wil leggen. Ajax schijnt nu een poging te gaan doen om Dennis Gentenaar terug te halen naar Amsterdam.

Cillessen, Gentenaar of misschien toch nog Babos? Wij houden jullie de komende dagen in ieder geval op de hoogte van het laatste nieuws.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan