NEC wint ook van Oud Heverlee-Leuven

NEC heeft vanavond ook de vierde oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Ook vanavond wist onze verdediging de nul te houden en werden de Belgen met 2-0 verslagen. De doelpunten kwamen in de tweede helft op naam van Nick van der Velden en Rens van Eijden (klik hier voor de opstelling en overige details).

Onze DTH reporter was vandaag ook in Leuven en hield jullie via Twitter op de hoogte van de de laatste ontwikkelingen. Als alles een beetje mee zit zal er in tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Nordsjaelland wel een een Rondje om van deze oefenpot worden geplaatst (jaja, het komt niet vaak voor maar heel af en toe is er zelfs niemand van de DTH redactie aanwezig bij een oefenpot.)

De volgende oefenpot staat gepland voor de zaterdag na de zomerfeesten. Dan speelt onze club in Eindhoven tegen de plaatselijke FC. Voor zover wij op de hoogte zijn kan deze wedstrijd in tegenstelling tot twee jaar terug gewoon met eigen vervoer worden bezocht. En voor nu: op naar de zomerfeesten en tot volgende week zaterdag in Eindhoven!


Het stadion in Leuven!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.