NEC vrijdag besloten training

Voor diegenen die NEC in de aanloop naar de Gelderse Derby een hart onder de riem willen steken, kies hiervoor in elk geval niet de vrijdagtraining. Onze ploeg traint dan namelijk afgeschermd van publiek in het Goffertstadion. Vloet geeft aan De Gelderlander als reden voor deze keuze: "Daar kunnen we fatsoenlijk trainen. De andere velden liggen er slecht bij."

Een beetje psychologische oorlogsvoering ligt er echter ook aan ten grondslag, schemert uit zijn vervolg door: "Daarnaast kampen we met drie geschorste spelers. We moeten improviseren. Dat kan nu mooi in alle rust. Het is de eerste keer dat we dit doen. Ik neem aan dat de supporters begrip hebben. Zaterdag is iedereen weer welkom."

Ook de arneppers hebben deze vrijdag gekozen voor een besloten training. Waarom zij dit doen is niet helemaal duidelijk, wellicht willen ze zo kort voor de eerste thuisnederlaag tegen NEC in 26 jaar (32 jaar zelfs op Eredivisie niveau) geen foto’s gelekt zien van Menzo en Ferrer die met elkaar op de vuist gaan?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.