NEC trekt Melvin Platje aan

Ja ja, hij is binnen: wellicht de man die ons Björn Vleminckx moet doen vergeten? Vandaag maakt NEC op haar officiële site bekend dat de club een overeenkomst heeft bereikt voor twee jaar met Volendam-spits Melvin Platje. Tevens heeft NEC een eenzijdige optie tot verlenging met nog een jaar tot medio 2014.

Platje kan volgens onze TD overigens niet alleen in de spits, maar ook op de flanken uit de voeten. Wellicht dus dat we de 22-jarige aanvaller volgend seizoen ook op links- of rechtsbuiten kunnen bewonderen. Aalbers: "Melvin Platje is een speler die de kwaliteit bezit om in het 16 meter gebied altijd gevaarlijk te zijn, zowel met doelpunten als met assists."

Platje, die het afgelopen seizoen in 33 wedstrijden in de Jupiler League 21 keer doel trof, stond al enige tijd in de belangstelling van Heracles. Na De Graafschap zijn het dus ditmaal de Almeloërs die afleggen tegen onze TD. Bovendien komt met Platje na Koolwijk wederom een transfervrije speler onze gelederen versterken; Aalbers let dus nog altijd goed op de centjes. Platje zelf is in elk geval zeer verheugd met zijn overstap. "NEC is een prachtige club met een talentvolle spelersgroep. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij NEC mijn kwaliteiten in de Eredivisie kan laten zien. Na een gesprek met Alex Pastoor verheug ik me enorm op onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn aanpak, mijn ontwikkeling een positieve impuls kan geven."

Het nieuwe team van Pastoor begint dus al met rasse schreden vorm aan te nemen. Wij van DTH wensen Melvin hartelijk welkom bij ons cluppie en we hopen dat het record van Vleminckx volgend seizoen goed getest gaat worden!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.