NEC – PSV verplaatst naar zondag 13 maart + UPDATE

Aangezien PSV zich vandaag heeft geplaatst voor de achtste finale voor de Europa league is onze thuiswedstrijd tegen de gloeilampjes verplaatst naar zondag 13 maart. Men moet namelijk op 10 maart de eerste wedstrijd van de achtste finale spelen. Het tijdstip van NEC – PSV is nog niet bekend. Dus moet je helaas wederom wat gaan krassen op je DTH wedstrijdkaartje.

Het is hierdoor echter ook onzeker geworden of de thuisblijvers onder ons kunnen gaan "genieten" van de wedstrijd op de betaalzender. Men wil op zondag namelijk het liefst vier wedstrijden live in beeld brengen. Dit zouden er nu met NEC – PSV vijf worden. De zender heeft daarom bij de KNVB een verzoek ingediend om Feyenoord – NAC een dag te vervroegen. De voetbalbond heeft laten weten dat beide clubs hiermee akkoord moeten gaan. Feyenoord ziet echter al niets in de verandering van een middagwedstrijd op zondag naar een wedstrijd op zaterdagavond.

UPDATE: De wedstrijd begint om 16.30 uur, zo weet NEC ons te melden. Na NEC-FC Utrecht overmorgen, dus een tweede thuiswedstrijd op rij op dat TV-tijdstip!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.