“NEC heeft interesse in Roorda”

Volgens de altijd betrouwbare Televaag (*kuch kuch*) heeft NEC interesse in Geert Arend Roorda. De Heerenveen-speler, die na een tijd bankzitten bij de Friezen na de winterstop werd uitgeleend aan Excelsior, is onder coach Pastoor weer helemaal opgebloeid. Pastoor zou Roorda, die nog een contract voor een seizoen heeft bij Heerenveen, dan ook graag naar NEC toe halen, zo laat de Telegraaf weten.

Ook andere ploegen zijn in de race voor de middenvelder. Zo zouden Feyenoord, Roda JC en zelfs Twente interesse hebben. Volgens de zaakwaarnemer van Roorda lijken NEC en Roda JC echter de twee voornaamste kandidaten voor een mogelijke overstap. Vooral de komst van Pastoor naar NEC zou voor Roorda een belangrijke factor zijn om te kiezen voor onze club.

"Ik ben gevleid door de interesse van NEC", laat Roorda in de Telegraaf weten. "Het is een mooie club, toch een niveau hoger dan Excelsior. Het is fijn om te weten dat er volgend jaar een trainer zit die veel vertrouwen in mij heeft. Ik voetbalde kortgeleden mijn wedstrijden nog bij de beloften van Heerenveen; van Pastoor heb ik de kans gekregen om mezelf opnieuw op het hoogste niveau te laten zien. Daar ben ik hem dankbaar voor."

Na Koolwijk en Platje zou Roorda de derde nieuwkomer worden in het team van Pastoor. Het zal er dus om spannen wat Davids, Goossens en Zimling zullen besluiten en of Schöne deze zomer verkocht wordt, want met de komst van Koolwijk en nu eventueel ook Roorda komt NEC natuurlijk wel erg riant in de middenvelders te zitten.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.