Miss Rondje Om, ronde 4: twee tegen één

De vierde en laatste ronde alweer van de Miss Rondje Om verkiezing van seizoen 10/11. Na deze ronde volgt de finale met de 4 winnaars van de voorronden. Maak je keuze aan de rechterkant!

Twee tegen één

Het leven is niet altijd even eerlijk. In de voetballerij lijkt het er af en toe helemaal op dat de wetteloosheid heeft toegeslagen. De manier waarop clubs die door de lokale overheden overeind zijn gehouden niet veel later weer bakken met geld uit geven is te genant voor woorden. Zo’n PSV bijvoorbeeld dat een dag na de ‘zakelijke’ deal met de gemeente (een geschikte andere financiële partner werd niet gevonden) vrolijk 13 miljoen euro uitgeeft aan 2 middenvelders. Of die andere club die met corrupt Oostblok geld het kampioenschap van 2013 koopt. De charme is er wel vanaf, en dus voelen ook wij ons niet meer gebonden ons aan de regels te houden. In de laatste ronde gooien we daarom gewoon een duo dames in de strijd. Getooid in de al eerder bejubelde Jupiler shirtjes nemen ze het op tegen het Beuningse regenmeisje.

Deze dame is wellicht vandaag weer te bewonderen als NEC het seizoen aftrapt bij de Beuningse Boys. Een goedmakertje van de editie van vorig jaar die in het water viel toen de hemelsluizen zich openden. Misschien wel door de aanblik van de cateringdame. 

Een deel van het Jupiler team van de Open dag. Voor details van de achterkant van de foto kunt u terecht bij de man met de blauwe jas.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.