De reacties: Cillessen en Nuytinck

Na het zwaar bevochten gelijke spel stonden Jasper Cillessen en Bram Nuytinck de verslaggever van Omroep Gelderland te woord:

"Ik sta ervoor, je moet het dus gewoon maar doen. Het was niet alleen mijn eer, want in de blessuretijd blokken de verdedigers de bal nog op de doellijn. Maar dit is de derde keer de nul dit seizoen, dat is heel lekker. Het was een tijdje geleden, tegen Vitesse voor het laatst. We hebben niet goed gevoetbald, maar nemen toch een puntje mee uit Heerenveen. Maar voetballend kunnen we beter, dat weten we zelf ook." aldus Jasper, de absolute uitblinker bij NEC in Heerenveen.

De doelman uit Groesbeek voelt de druk van Gabor Babos. "Ik hoop dat ik gewoon blijf staan.  Als ik goed speel, is de kans wel groot, maar dat is aan de trainer. Het was de laatste twee wedstrijden minder dan voorheen, maar nu heb ik laten zien dat het ook anders kan."

Bram Nuytinck was tevreden met het behaalde punt uit tegen Heerenveen. "Ik denk dat we niet ons spel hebben kunnen spelen, maar Heerenveen was sterker. We zijn dus heel blij met een puntje. Het was vanaf het begin lastig, ze zetten ons meteen al flink onder druk. Na de rust was het de eerste twintig minuten beter en hadden we ook nog wat kleine mogelijkheden. Voor de rest was het niet veel, we hebben gewoon geluk gehad."

"Ramon Zomer en ik hadden het druk, maar het ging redelijk en we zijn blij dat we de nul hebben gehouden."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.