Davids linksback en George linksbuiten

Lorenzo Davids zal morgenmiddag in Enschede de geschorste Remy Amieux op de linksbackpositie vervangen. Leroy George start na zijn blessure voor het eerst weer in de basis. Dit betekent dat John Goossens vanaf de bank zal starten. Lasse Schöne speelt hierdoor weer op de nummer ’10’positie. Wiljan Vloet kan alleen niet beschikken over de geblesseerde Ricky ten Voorde.

Wiljan Vloet op Omroep Gelderland: "Ik vind Twente voetballend de beste ploeg van Nederland. We kwamen thuis met 1-0 voor, maar hadden nooit grip op de wedstrijd en verloren terecht. Ik zie wel kansen, maar de organisatie moet dan kloppen bij ons, anders red je het niet. Maar wij willen graag de langst ongeslagen ploeg blijven van de eredivisie."

Lorenzo Davids start vermoedelijk tegenover Bryan Ruiz. Onze pitbull stelt ons in ieder geval alvast een beetje gerust door geen angst voor Ruiz te kennen. "Ik ken in principe geen angst, het maakt mij niet uit tegen wie ik speel. Lekker de linkerflank meepakken. Ik zie kansen voor ons. De laatste weken scoren ze ook wat moeilijker, zoals tegen Vitesse. Misschien kunnen wij daar wel een overwinning weghalen."

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Will, Nuytinck, Zomer, Davids; Sibum, Schöne, Zimling; George, Vleminckx, Chatelle.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.