All quiet on the transfer front

Het begint er steeds meer op te lijken dat de selectie van NEC voor de rest van het seizoen in tact zal blijven. Hoewel er volop geinformeerd wordt naar spelers, komt er nauwelijks een concreet aanbod binnen op de burelen van de Goffert.

Jacco Swart verwoordt het als volgt op Omroep Gelderland: "Er wordt veel geïnformeerd. Er zitten veel scouts op de tribune, maar het is niet zo dat we het papier van de fax al drie keer hebben moeten bijvullen, omdat de aanbiedingen binnenstromen."

Clubs hebben nog tot morgen (maandag) einde van de dag de tijd met een grote zak geld één der rood-zwart-groene sterren weg te lokken. Of NEC heel blij is met het feit dat voorlopig niemand lijkt toe te happen is overigens maar zeer de vraag. Het is geen geheim dat de club het geld zeer goed kan gebruiken.

Swart daarover: "Wij zijn natuurlijk niet in de positie om ieder prachtig bod voor NEC te negeren. Als de juiste prijs wordt betaald, is dat bespreekbaar en wordt er een speler verkocht. Maar er is op dit moment niets concreet."

Nog ruim een dag dus en we weten of Vleminckx zijn jacht op de topscorerstitel in de resterende 13 wedstrijden een vervolg gaat geven!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.