Fejzullahu verhuurd, bod op Vleminckx afgeslagen

Gisteren meldden wij nog dat het rustig is, bij NEC, op het transfer front vandaag is daar verandering in gekomen. Erton Fejzullahu gaat hoogstwaarschijnlijk spelen voor het Deense Randers FC, zo meldt De Gelderlander vandaag. Fejzullahu wordt vandaag medisch gekeurd bij Ran­ders. De nummer tien van Dene­marken huurt de Zweedse aanval­ler van NEC tot het einde van dit seizoen.

„Een paar weken geleden heeft Randers het verzoek bij ons neer­gelegd”, verklaart Carlos Aalbers. „ Erton heeft onze medewerking gevraagd. Wij hebben ermee inge­stemd, omdat wij ook wel zien dat hij aan spelen moet toekomen om zich verder te ontwikkelen.”

NEC heeft het afgelopen weekeinde ook een bod ontvangen op Vleminckx maar dit bod is vervolgens weer af­gewimpeld. Een club uit de Engel­se Premier League meldde zich maar vraag en aanbod lagen te ver uit elkaar. „Er heeft zich officieel één club ge­meld voor Björn. Eentje uit Enge­land. Uit de Premier League. Ze hebben ook een officieel bod ge­daan, maar dat lag zo ver van onze vraagprijs, dat we daar niet op in zijn gegaan. Ik verwacht niet dat ze er nog op terug zullen komen. Het lag ver onder onze verwachtin­gen. We hebben het hier over de topscorer van de eredivisie. Kijk eens hoe hij zich ontwikkeld heeft”, zei Aalbers

Uiteraard ging Aalbers niet in op de bedragen die er geboden wa­ren. Ook de naam van de Engelse club kwam niet over zijn lippen, maar waarschijnlijk komt die uit het rijtje Blackburn Rovers, Ful­ham en Bolton Wanderers, die vrijdag scouts naar het duel tegen Heracles Almelo gestuurd hadden.

De overgang van Fejzullahu gaat overigens niet door, mocht Vleminckx alsnog verkocht worden. Carlos Aalbers hield namelijk nog een heel klein slagje om de arm. „We wer­ken nu mee, omdat we niet meer geloven dat Björn Vleminckx nog verkocht wordt. Gebeurt dat vóór maandag middernacht (vandaag, red.) alsnog, willen we Erton niet kwijt. Dat moet hij met Rick ten Voorde uitmaken wie de nieuwe spits wordt.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.