Voorlopig even geen Dennis & Muslu

Helaas hebben we deze keer geen goed nieuws over oud NEC’ers. Muslu en Gentenaar zijn namelijk de afgelopen week geblesseerd geraakt en zijn voorlopig even uit de roulatie. Gentenaar die vorig seizoen bijna het hele seizoen een knieblessure heeft gehad kampt op dit moment met een overbelaste knie en heeft daarom afgelopen weekend de wedstrijd tegen Ajax al moeten laten schieten. Wanneer Dennis weer onder de lat zal staan bij VVV is nog onbekend.

Ook is er slecht nieuws voor ‘knuffelturk’ Muslu die afgelopen weekend in de Gelderse derby tegen vitesse met een knieblessure uitviel. De Gelderlander meldt vandaag dat Muslu gister al aan zijn knie is geopereerd. In eerste instantie leek het mee te vallen en zou Moes na de winterstop weer op het veld staan. Helaas bleek het allemaal toch tegen te vallen. Muslu zal namelijk voor de kerst nog een keer moeten worden geopereerd omdat zijn voorste kruisband is gescheurd. Door de lange revalidatie die Muslu nog voor de boeg heeft zal hij dit seizoen helaas niet meer in actie komen voor de Super Boeren.

Namens De Trouwe Honden wensen wij Dennis & Muslu veel succes met hun herstel en hopen ze weer snel op het veld terug te zien!


Dennis in Polen in actie tegen Wisla Krakow!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.