Schöne in vizier van FC Twente?

Volgens Omroep Gelderland zou Lasse Schöne in de belangstelling staan van FC Twente. De Deens international, die bijna het gehele vorige seizoen miste vanwege een gescheurde kruisband, zou op een schaduwlijstje staan van de landskampioen. De Tukkers zijn op zoek naar een ‘nummer 10’.

Uiteraard heeft Twente nog wat andere jongens op het oog voor deze positie en er is ook nog absoluut geen contact geweest met NEC over een mogelijke overgang. Voorlopig speelt Lasse dus gewoon nog bij ons. Het zou ook wel erg zuur zijn als we, nu hij eindelijk weer fit is en zelfs opnieuw bij het Deense nationale elftal is gehaald, hem zo snel al weer kwijt zouden zijn.

Aan de andere kant is het welbekend dat NEC geld uit transfers goed kan gebruiken en dat het contract van Schöne, behoudens een eenzijdige optie tot verlenging met een jaar, aan het eind van dit seizoen af loopt. Mocht Twente dus concreet aan de deur kloppen bij ons bestuur, dan zal men ongetwijfeld een welwillend oor vinden.

Maar goed, tot dusverre zijn het slechts geruchten en schaduwlijstjes, en na de Abramovich ‘affaire’ wachten we maar even rustig af totdat er daadwerkelijk een alarmbelletje van Stadionplein 1 komt. Maar mocht het onverhoopt toch ineens in een stroomversnelling komen dan houden we jullie uiteraard op de hoogte. En ach, Goossens doet het goed en Sarpong zit nog altijd op het vinketouw bij Ajax…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.