Reacties: Ten Voorde en Pothuizen

Ten Voorde belangrijk voor NEC

Rick ten Voorde had een belangrijk aandeel in de 3-2-zege bij ADO Den Haag. Zo trof de 18-jarige Drent één keer doel voor NEC.

"Ik heb een goed gevoel over deze wedstrijd. Die eerste bal had er direct in gekund, maar verdween tegen de lat. Gelukkig zat de volgende er wel in. Uiteindelijk hebben we ons veilig kunnen spelen", aldus de oud-aanvaller van FC Emmen.

Ten Voorde kwam dit seizoen nog nauwelijks aan spelen toe. "Daarom ben ik blij met deze kans. Ik moet nu zien dat ik het een vervolg geef."

Pothuizen: hier doe je het voor

Patrick Pothuizen kwam na de 3-2 zege op ADO Den Haag met een flinke wond van het veld, maar dat was het waard. De routinier scoorde het winnende doelpunt voor NEC.

"Hier doe je het voor. We hebben ons veilig gespeeld. Uiteindelijk moest ik het doen. Ik schampte de bal, maar dat kon ook Saïdi zijn. Maar dat maakt niet uit", zegt Pothuizen, die vol lof was over invaller Rick ten Voorde. "Mede dankzij hem kwamen we terug."

Pothuizens toekomst is nog ongewis. "Ik wil graag blijven. Maar afwachten wat technisch directeur Carlos Aalbers morgen te bieden heeft."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.