Nieuwe aanbieding voor Sibum, Davids & Otten

Voetbal International weet vandaag te melden dat NEC de aflopende contracten van Bas Sibum, Lorenzo Davids en Mark Otten wil verlengen. De contracten van het drietal lopen aan het einde van het seizoen af wat betekent dat ze dan transfervrij kunnen vertrekken.

Het drietal heeft nog geen concrete aanbieding van NEC gehad maar zal dit waarschijnlijk op korte termijn krijgen. Carlos Aalbers: “Het is nog even afwachten welk budget we voor de spelerssalarissen voor komend seizoen tot onze beschikking hebben. ‘Als td moet je altijd schipperen tussen sportieve en financiële belangen. Dat is nu ook het geval.”

“We hebben de zaakwaarnemers van de spelers verteld dat we graag met ze verder willen. Nu moeten we dat kracht bijzetten met een aanbieding, maar ik beslis niet alleen over de inhoud daarvan. Binnenkort staat een vergadering met de raad van commissarissen gepland, en daaruit zal meer duidelijk worden.”

Bas Sibum gaf afgelopen zaterdag in De Gelderlander al aan dat de transfervrije status aan het einde van het seizoen hem wel bevalt. “’Dit is geen vervelende situatie. Ik heb signalen opgevangen dat de club met me verder wil, maar op welke manier dit tot uiting komt zie ik wel. Een transfervrije status is nooit verkeerd en kan ook voor mij aantrekkelijk zijn. Ik heb het goed naar mijn zin bij NEC, maar natuurlijk heb ik ook ambities.”

Binnenkort volgt er dus waarschijnlijk meer informatie over de toekomst van het drietal. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte.


Bas Sibum volgend seizoen niet meer in De Goffert..?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.