NEC mag nieuwe shirtsponsor gaan zoeken

In mei berichtten we al dat het sociale ontwikkelingsproject dat NEC samen met de Curaçaose zakenman Gregory Elias had opgestart nog niet echt had opgeleverd wat beide partijen ervan verwacht hadden. Het komt dan ook niet echt als een verrassing dat de huidige hoofd- en shirtsponsor in goed overleg met NEC heeft besloten om de tot medio 2011 lopende samenwerking niet te verlengen.

"Het is voor ons geen verrassing dat ze niet doorgaan", bevestigde Jacco Swart aan Omroep Gelderland. "Het is een prettige samenwerking, maar ze hadden al aangegeven dat ze waarschijnlijk niet door zouden gaan. Het was een interessant project. Op het sponsordiner gisteren heb ik gemeld dat het shirt beschikbaar is, sponsors kunnen zich aanmelden."

Het zal ons benieuwen wie er vanaf augustus 2011 op ons shirt te bewonderen valt. Met de huidige economische malaise zal het immers niet gemakkelijk zijn om een beetje rendabele hoofdsponsor binnen te slepen. We hopen in ieder geval dat de overgang niet opnieuw gepaard gaat met allerhande Jiba-taferelen, want drie kleuren op een shirt is wat ons betreft toch eigenlijk echt wel genoeg.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.