Miss Rondje Om, de finale

Hier zijn ze dan, de vier foto’s waarvan jullie besloten dat ze in de finale thuis hoorden. Aan de rechterkant kunnen jullie gaan uitmaken wie Miss Rondje om 2009/2010 wordt. Succes!

De eerste foto is genomen in Emmen. Dat Emmen verrassend leuk kan zijn daar kwamen we achter toen we bij SVBO op bezoek mochten voor een oefenpotje. Het meisje in kwestie liet de andere mevrouw volstrekt kansloos, terwijl die nog wel een programma en drankje was gaan halen. Blijkbaar spreekt de zwoele blik toch meer aan of zou het de combinatie met de kandidate voor 2014/2015, op de achtergrond, zijn geweest?

Wat een beetje service al niet kan doen. Deze foto mét Trouwe Honden wedstrijdkaartje vaagde de concurrentie zonder kaartje volledig weg. Blijkbaar spreekt onze geste de lezers van de site erg aan. Of zou het toch die gulle lach van de mevrouw bij JVC Cuijk zijn? Wij hebben in ieder geval besloten om voor het komend seizoen wederom DTH-wedstrijdkaartjes te verzorgen en hopen dat nog meer leuke vrouwen even de tijd voor ons nemen.

Amai, wat een feest bleek de fandag in Mechelen. Zo leuk, dat het de eerste ronde opleverde die daadwerkelijk spannend was. Uiteindelijk moest het drive-in meisje het nipt afleggen tegen deze brunette. De fandag is inmiddels zo populair geworden dat KV Mechelen de fandag over twee dagen heeft uitgesplits. Noteer 4 en 5 september dus alvast in je agenda en goh laat NEC net dat weekend geen wedstrijd spelen.

 
Of deze kandidate nog opgepakt is wegens ambush marketing is ons niet bekend maar ook deze mevrouw ontkwam niet aan onze fotograaf. Ze werd geknipt tijdens het oefenduel tegen JVC en door jullie nipt verkozen boven de exotische schone die NEC-Feyenoord met een bezoekje vereerde. Helaas zullen we er deze voorbereiding niet komen maar het is goed toeven daar in Cuijk.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.