Supportersavond komt te vervallen

De voor morgenavond geplande supportersavond gaat niet door. De club heeft besloten de avond te vervangen door een presentatie die voorafgaand aan de eerste training komende zondag zal worden gehouden.

Er is gekozen voor een eerste training op zondag, zodat veel supporters bij dit ‘evenement’ aanwezig kunnen zijn. De training start rond 11 uur. De voorafgaande presentatie is om 10 uur gepland, de deuren van de Gaanderij gaan hiervoor om 9.30 uur open.

De officiële site geeft aan waar het om gaat: "Naast directie en hoofdtrainer zijn ook de overige leden van de technische staf en de voltallige N.E.C. selectie aanwezig. De directie zal tijdens deze presentatie onder meer ingaan op de stand van zaken omtrent het nieuwe stadion, de nieuwe werkwijze van de N.E.C. selectie voor het komende seizoen, de status van de bezuinigingen. Trainer Wiljan Vloet zal hier de N.E.C. selectie 2010-2011 aan u voorstellen waarbij de nadruk ligt op het voorstellen van de nieuwe namen."

De club geeft aan dat er voor samenvoeging van supportersavond en seizoenspresentatie is gekozen omdat de inhoud van beide bijeenkomsten nagenoeg hetzelfde zou zijn. Dat zal ongetwijfeld zo zijn, maar door het in een presentatie te gieten is natuurlijk wel het belangrijkste uitgangspunt van de supportersavond – de interactie tussen bestuur, technische staf en supporters met een mogelijkheid tot vragen stellen en discussie – komen te vervallen.

De eerstvolgende supportersavond zal nu in augustus of september zijn.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.