Leroy George nog aan het kwakkelen

Voor diegenen die zich afvroegen hoe het inmiddels met Leroy George gesteld is: helaas nog niet zo best. De vleugelspits raakte in de wedstrijd tegen PSV geblesseerd nadat PSV-verdediger Pieters een nare tik uitdeelde net boven de enkel. Waar eerst nog werd gehoopt dat het probleem met een paar dagen revalidatie verholpen kon worden, daar bleek bij nader onderzoek dat er een scheurtje in het bot zat.

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder, maar Wiljan Vloet gaf vandaag tegenover de Gelderlander te kennen dat het nog altijd niet lekker loopt met het herstel van George: "Vooral bij de zogeheten schokbelastingen blijft hij last houden. Het herstel van Leroy duurt toch weer iets langer dan gedacht. Wat zijn terugkeer betreft leven we een beetje bij de waan van de dag. Er is niet echt een verwachting over uit te spreken. Vitesse haalt hij uiteraard niet. De focus ligt nu op De Graafschap, volgende week."

Goed balen dus, want een fitte George had de vistas-defensie ongetwijfeld helemaal ziek gedold. Al hebben we ook zonder Leroy uiteraard kwaliteit genoeg in huis om de arneppers puntloos terug de Waal over te sturen. In ieder geval wensen we George sterkte met de revalidatie en we hopen hem zo snel mogelijk weer in actie te zien.


Hopelijk hoeven we niet al te lang te wachten op een herhaling van dit soort taferelen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.