Herinnert u zich deze man nog?

Het heeft een tijdje geduurd, maar de afkoelingsperiode is blijkbaar voorbij. Een slordige negen maanden na het bekerdrama tegen Ajax heeft het de KNVB behaagd Richard Liesveld maar weer eens op een wedstrijd van NEC te zetten. Tja, zullen ze in Zeist gedacht hebben, de mogelijkheden zijn immers beperkt. De man heeft namelijk niet alleen bij NEC een afkoelingsperiode nodig gehad. Een speurtochtje op internet leert, naast ons zure verslag van Ajax-NEC, dat een hele rits clubs wel eens een akkefietje met de man heeft. Lezen jullie even mee?

Niet alleen bij De Graafschap (en nog eens), FC Den Bosch, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, Roda JC, FC Eindhoven klagen ze over de man, nee zelfs bij Ajax doen ze dat wel eens!

Niet overtuigd? Google de naam en lees de blogs van Heracles, Sparta, PSV, FC Dordrecht en ga zo maar even door.

Dus ja, wat moet je met zo’n man? Nooit meer laten fluiten zou je zeggen, maar de KNVB promoveert m gewoon weg naar Heracles-NEC. Edoch, enige verbazing wekt de aanstelling wel. De wedstrijd tussen Heracles Almelo en NEC wordt pas gespeeld op het late tijdstip van half vijf. Er zullen dus een hoop mensen kijken rond dat tijdstip, aangezien er geen andere wedstrijden meer worden gespeeld; raar om hier ’s werelds slechtste scheidsrechter op te zetten.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.