Contract Schöne verlengd. Sibum, Otten en Davids volgen?

Het lag in de lijn der verwachtingen, en was ook al bijna beloofd op de meest recente supportersavond, maar vandaag is het officieel geworden: Lasse Schöne en NEC blijven één seizoen langer aan elkaar verbonden. NEC besloot de eenzijdige optie tot verlenging van Lasse’s contract met een jaar te lichten.

"We lichten de optie in zijn contract", bevestigt directeur Carlos Aalbers tegenover Voetbal International. Daardoor ligt Schöne, die bij de Deense selectie zat voor het thuisduel met Cyprus, tot medio 2012 vast bij NEC. Zijn oude contract liep deze zomer ten einde. "Lasse is na zijn blessure sterk teruggekomen en is een belangrijke schakel voor NEC."

Of bovenstaande ook betekent dat de kunsten van Lasse tot medio 2012 zijn te bewonderen in De Goffert is maar de vraag. De kans is namelijk nog steeds aanwezig dat hij voor een mooie transfersom tussentijds vertrekt maar het zal NEC in ieder geval wat meer centen opleveren.

Zoals ook al aangekondigt wil NEC ook door met een drietal andere spelers: Bas Sibum, Mark Otten en Lorenzo Davids. NEC heeft de eerste gesprekken met het trio inmiddels achter de rug en beraadt zich nu op verdere stappen.

"Zij hebben een aflopend contract en op deze manier wisselen we al in een vroegtijdig stadium van gedachten. We staan er als club positief in, maar het is natuurlijk nog even afwachten waar dit toe gaat leiden en op welke manier een nieuwe overeenkomst vorm krijgt", besluit Aalbers

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.