Gras van de buren: A-Team

In deze rubriek met de naam "gras van de buren…" pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke,  onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. In deze ‘gras van de buren’ nemen we een kijkje over de grens bij onze zuiderburen in Lier.

"If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team."

Een van de bekendste zinnen van een tv serie die bij veel mensen het jeugdsentiment omhoog haalt. Blijkbaar ook in Lier waar de plaatselijk club Lierse SK een poging heeft gedaan om het A-team in te schakelen.

De A selectie van Lierse is niet goed begonnen aan de competitie, na 4 duels staat de ploeg stijf onderaan met 0 punten. Om dit probleem op te lossen hebben ze het A-team ingeschakeld (tatatataaa tatata). Niemand minder dan de zoon van Dirk Benedict ("Face") probeert een contract te krijgen bij Lierse.

"Ik heb al gemerkt dat mijn vader in Europa een veel grotere ster is dan in Amerika. In Amerika wordt hij veel minder herkend." Roland Benedict, die in het verleden ook al testte bij Manchester City, hoopt bij Lierse een profcontract te versieren. Mocht hem dat lukken, dan moeten alle mannen hun vrouwen in de gaten gaan houden. Want de player uit de tv serie is behoorlijk overenthousiast aldus de zoon van.

"Mijn vader is gek", aldus zoon Benedict. "Hij mist geen wedstrijd van mij. Hij is zo fanatiek dat hij meteen bij mij in Lier zou intrekken om me elke wedstrijd aan het werk te zien."

Sluit dus alle ramen en deuren en houdt de vrouwen binnen als Lierse moet spelen.

Gaat het A-team deuntje voor verwarring zorgen in de Belgische stadions? Normaal wordt het deuntje ingezet als er ordebewakers langs komen, het zou wel erg bijdehand zijn om het bij ieder balcontact van Benedict in te zetten.

Het is ons niet bekend of hij daadwerkelijk een contract heeft gekregen.


Hij heeft duidelijk niet de looks van zijn vader.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.